Superlont

Vuurwerk, sier, kleuren, knallen, entertainment: zo maar wat verschillende gevolgen als een lont wordt aangestoken. Voor het aansteken van de lont zit een gedegen voorbereiding om geen fouten (en dus ongelukken) te maken. En natuurlijk voor het creëren van de gewenste show om het publiek te vermaken. Hetzelfde geldt voor effectieve communicatie; voorbereiding is belangrijk om vervolgens een explosie tot stand te brengen. Dit om een doel te bereiken.

Een communicatiebureau?

Nee hoor, op Superlont komen verschillende hobby’s en interesses van mij samen: het communicatievak, maritiem, hulpverlening, reddingboten én video’s maken. Ideaal toch? Kijk lekker rond, laat gerust weten wat je ervan vindt en stuur een berichtje als je iets specifieks wilt weten. Veel plezier!

Wie ben ik?

Momenteel werk ik als communicatieadviseur/woordvoerder bij de Kustwacht. Een zeer uitdagende functie waar ik me bezig houd met het bouwen aan het merk Kustwacht in de breedste zin van het woord. Maar ook aan planvorming rondom crisiscommunicatie. Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een magazine, vernieuwen van de beeldbank, flyers en veel meer. Kortom, genoeg te doen en in Kustwachtland is het ook nooit saai.

Wat heb ik gedaan?

Ervaring in het communicatievak heb ik opgedaan met mijn huidige werk, als communicatieadviseur social media bij de Koninklijke Marine, projecten en als pr-vrijwilliger voor speeltuin ’t Span in Alkmaar.

Naast het communicatieve heb ik ook heb ik iets met logistiek gedaan. Ik heb onder andere het NEMAS-diploma Logistiek Management en jarenlange ervaring in deze richting. Uiteindelijk is het mooie dat logistiek te koppelen is aan communicatie: hoe breng ik op effectieve wijze de boodschap bij de juiste persoon op het juiste moment?

Hard werken = hard ontspannen

Een kreet die binnen Defensie veelvuldig gebruikt wordt. Maar ook eentje waar ik achter sta. Dus wat doe ik na gedane arbeid?

Genieten van en met mijn gezin! Daarnaast sta ik graag in de keuken om te koken. Dit eet ik dan met liefde op al begeleidend met een speciaalbier. En om te zorgen dat mijn buik beperkt blijft, squash ik. Tot slot video’s maken, deze website en ook vind ik het heerlijk om motor te rijden. Tijd te kort dus in een week…

Connecten op LinkedIn?

Ja, graag! Je vind me op linkedin.com/in/edwingranneman.

Superlont is een persoonlijke website, vertegenwoordigt mijn (EG) persoonlijke mening en niet van organisaties of derden.

Superlont 2024