Nieuw: Superlont

26 oktober 2020  Blog

Het kan zo maar ineens zijn, dat je per ongeluk op deze pagina belandt! Welkom. En kijk lekker rond. Dit ‘project’ is nog volop in ontwikkeling. Het is mijn persoonlijke website met blogs, artikelen, foto’s, video’s en meer wat mij bezig houdt. Meer hierover kan je lezen op Superlont. Ik probeer regelmatig nieuwe artikelen, blogs en meer te plaatsen. Maar het vergt nogal wat tijd… Daarnaast verhuis ik namelijk ook andere websites.

Verhuizing

In het verleden heb ik meerdere websites gemaakt en ook meerdere e-mailadressen verzameld. En daar wil ik vanaf. Ik ga alles onderbrengen onder Superlont. Zo worden de komende tijd bier-evenementen.nl en saildenhelder2017.nl overgezet naar deze pagina. Mijn eerdere variant van persoonlijke website hoplog.nl is al gemigreerd. Zo blijft alles behouden, is het vindbaar en voor mij overzichtelijk.

Superlont is een persoonlijke website, vertegenwoordigt mijn (EG) persoonlijke mening en niet van organisaties of derden.

Superlont 2024