Online videoclips Marinedagen

02 oktober 2017  Portfolio

In deze periode werkte ik als communicatieadviseur social media bij de Koninklijke Marine. (Omslagfoto: Defensie)

Voor de open dagen van de marine in 2017 heb ik vier video’s ontwikkeld om aandacht te genereren voor dit grootschalige evenement. Ik heb presentatrice Angenita van der Mee gevraagd om op bezoek te komen. Aan vier verschillende onderdelen bracht ze een bezoek. Deze hadden vanzelfsprekend een link met de Marinedagen.

Achterliggend idee
Ik wilde een extern en onbekend persoon van de marineorganisatie die langskwam. Dit omdat diegene met een andere blik naar de Koninklijke Marine kijkt en zo ook (laagdrempelige) vragen stelt. Dit overeenkomstig met het publiek tijdens de Marinedagen. Dit maakt het tastbaar voor de kijker en het laat zien dat het voor een breed publiek een aantrekkelijk evenement is.

Clips

Links naar YouTube

Credits

Idee: Edwin Granneman
Concept:
Edwin Granneman, Angenita van der Mee
Productie: 
Edwin Granneman
Presentatie en doorontwikkeling idee: Angenita van der Mee
Regisseur: Angenita van der Mee, Patricia van Huysstee (United)
Editor: (United)
Camera: Paris Hidden
Geluid: United
Bureau: MediaCentrum Defensie

Superlont is een persoonlijke website, vertegenwoordigt mijn (EG) persoonlijke mening en niet van organisaties of derden.

Superlont 2024